Kauntungannana

Urang taat kana prinsip kajujuran dina gawé babarengan urang, gawé babarengan urang bakal hasil win-win.

Produsén profésional

Urang fokus kana inovasi produk, sarta terus ngudag kualitas produk, ngan nyadiakeun Anjeun sareng produk pangalusna.

Hayu Zhengcheng indit ka dunya, hayu dunya nyaho Zhengcheng

Sichuan Zhengcheng Starlight Energy Saving Technology Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Nopémber 2013. Éta produsén profésional tanda-tanda indoor sareng outdoor sareng papan tanda pikeun toko genah ranté, supermarkét, apoték ranté, réstoran tuangeun gancang ranté, bank, SPBU, jsb …