Tentang Kami

Sichuan Zhengcheng Starlight Energy Saving Technology Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Nopémber 2013. Éta produsén profésional tanda-tanda indoor sareng outdoor sareng papan tanda pikeun toko genah ranté, supermarkét, apoték ranté, réstoran tuangeun gancang ranté, bank, SPBU, jsb .di Cina.Kami komitmen pikeun nyayogikeun tanda kualitas luhur sareng produk logo ka para nasabah ti sakumna dunya.Kiwari, urang geus jadi salah sahiji pabrik ngarah manufaktur signboard dina industri ranté Cina urang.

Naha milih urang?

about

Zhengcheng Starlight Energy-saving Technology Co., Ltd. parantos komitmen pikeun panalungtikan sareng pamekaran sareng produksi kotak lampu hemat energi, dirarancang khusus pikeun toko genah, apoték, supermarkét, bank, SPBU, réstoran sareng toko ranté sanés pikeun ngahasilkeun endah pisan. sareng kotak lampu hemat energi iklan kualitas luhur.Dina tujuh taun kaliwat, kami geus diala opat patén-patén nasional dina widang kotak lampu toko genah, sarta geus disadiakeun jasa profésional pikeun leuwih ti 100 merek di Cina.Pembeli profésional kami sacara saksama milih bahan pikeun ngadamel produk, desainer profésional anu didamel khusus pikeun anjeun, tim pamariksaan anu ketat pikeun ngontrol kualitas produk, sareng teknisi anu berpengalaman nungtun anjeun pikeun ngagunakeun produk sareng pangropéa saatos penjualan.

Salaku tambahan, kami parantos nyetél pabrik profésional, sareng kerjasama sareng kami bakal ngahémat komisi perantara sareng ngahémat biaya anjeun.Kerjasama kami mangrupikeun kaayaan win-win.

Budaya perusahaan

nilai inti

Kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan jasa profésional sareng aktip ngawalon mamangna;urang nengetan gawé teuas unggal anggota, ku kituna unggal pagawe boga rasa milik: urang difokuskeun inovasi produk, sarta terus ngudag kualitas produk, ngan nyadiakeun Anjeun sareng produk pangalusna;Urang taat kana prinsip kajujuran dina gawé babarengan urang, gawé babarengan urang bakal hasil win-win.

dream

Kahayang urang

Hayu Zhengcheng indit ka dunya, hayu dunya nyaho Zhengcheng.

base

Prinsip perusahaan

Berbasis integritas, kerjasama win-win.

service (2)

Konsep jasa

Meunangkeun hormat konsumén jeung pangaweruh profésional sarta sikep karya serius

Tanggung jawab sosial

Kawajiban unggal perusahaan pikeun nanggung tanggung jawab sosial.Dina tujuh taun kaliwat, Zhengcheng geus salawasna geus adhering kana jalma-berorientasi jeung falsafah panyalindungan lingkungan.

about (2)

Pikeun pagawé

Hayu unggal pagawe boga rasa milik jeung prestasi

Kerja keras unggal anggota kulawarga Zhengcheng parantos nyumbang kana prestasi cemerlang Zhengcheng ayeuna.Anggota kulawarga hormat silih, diajar ti silih, tumuwuh babarengan, nyieun kamajuan babarengan, sarta terus nyuntik énergi anyar kana Zhengcheng.Éta atmosfir anu harmonis yén urang tiasa nyayogikeun palanggan produk kualitas luhur sareng jasa anu saé, sareng ngajantenkeun Zhengcheng tumbuh langkung makmur.

Pikeun lingkungan

Pausahaan urang salawasna ngaharepkeun yén produk urang tiasa nyumbang kana lingkungan.Kami nganggo tabung anu dipaténkeun pikeun ngadamel kotak lampu pikeun ngahémat listrik.Salaku tambahan, urang ngan ukur nganggo akrilik pikeun ngadamel kotak cahaya.Bahan runtah akrilik tiasa didaur ulang sareng dianggo deui.Langkung seueur konsumén milih produk urang, anu ogé nunjukkeun kanaékan kasadaran masarakat ngeunaan konservasi énergi.

about (1)