Tanda kotak lampu hemat energi iklan akrilik

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpo Pausahaan

Milih bahan baku kualitas luhur, tukang ngaput-dijieun ku désainer, mastikeun kontrol kualitas, high-end na exquisite tanda, sarta nyieun gambar brand hébat.

Inpo produk

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: Iklan akrilik tanda kotak lampu hemat energi

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket

Ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

Masalah industri

1. Biaya investasi awal ngahasilkeun signboards biasa relatif low, sabab signboards ieu lolobana dijieun tina panels acrylic didaur.Sanajan kitu, dina panels bakal luntur, deform, lembang jeung masalah sejenna dina 3 nepi ka 5 bulan, nu greatly shortens umur jasa tina tanda.

2. Dina produksi kotak lampu tradisional, chloroform éncér lem mindeng dipaké pikeun meungkeut swatch jeung panels.Kinerja sealing lemah, sarta éta susceptible kana pangaruh suhu jeung faktor pindah ngabalukarkeun retakan.Lebu sareng kokotor bakal gampang ngumpulkeun dina swatch sareng panel saatos dikumbah ku hujan.Ku alatan éta, lebu jeung kokotor teu bisa cleaned, sarta maranéhanana baris mangaruhan efek luminous tina signboard ogé ngaruksak penampilan signboard.

3. kotak lampu Tradisional anu lolobana ngaropéa nurutkeun dimensi dina loka.Lamun warung pindah, laju pamakéan signboard aslina kirang ti 5%.

Masalah direngsekeun ku zhengcheng

1. Ngadopsi papan acrylic diimpor Jepang, stabilitas tinggi, permukaan lemes jeung transmisi lampu kuat.Nalika dianggo sareng tabung LED, cahayana seragam.Dina waktos anu sami, bahan ieu tahan ka sinar ultraviolét, henteu gampang luntur, henteu gampang deformasi, sareng umur jasa anu panjang.

2. signboard kotak lampu Zhengcheng ieu spliced ​​kalawan sababaraha buleud lampu, nu gampang dipasang.Salaku tambahan, éta ogé tiasa dipasang deui sareng dianggo deui saatos toko dialihkeun.

Aplikasi Produk

ca0c159f386f39d802e389f90cb6372
062a604ee2c06f7a26efd06a9c6d28c

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami