Kauntungannana

Superiorities pausahaan

about

1. Kami produsén specializing dina produksi kotak lampu hemat energi signboard pikeun toko genah.Taya komisi perantara pikeun gawé bareng kami.

2. Kusabab ngadegna 7 sababaraha taun ka pengker, parusahaan geus diala opat patén-patén nasional dina industri manufaktur kotak lampu toko genah.

3. parusahaan urang owns pabrik profésional kalayan aréa 4.200 méter pasagi sarta opat kotak lampu ngabentuk garis produksi.

4. Zhengcheng ayeuna geus dilayanan leuwih ti 100 merek di Cina sarta ngahasilkeun ngeunaan 30.000 méter kotak lampu hemat energi per taun.

5. parusahaan urang geus hired désainer profésional nyadiakeun gambar desain pikeun tanda warung Anjeun.Skéma desain kami gratis.

Masalah industri

1.Kotak lampu pinuh nyaéta énergi-consuming, sarta diwangun-di parabot cahaya na gampang ruksak.Karakter bercahaya anu dipingpin henteu katingali dina wengi, sareng karakter bercahaya rentan ka bintik cahaya.

2. Signboards Traditional lolobana dijieun kalawan sakabéh, sarta pangropéa merlukeun profesionalisme kuat, sarta biaya pangropéa tinggi, atawa malah teu mungkin keur ngalereskeun, hasilna waragad pamakéan tinggi.

Karya 3.Repair pisan bagong, jadi sanggeus periode jaminan, pabrik teu daék ngalereskeun tanda.

ad (1)
ad (2)

4. Biaya investasi awal ngahasilkeun signboards biasa relatif low, sabab signboards ieu lolobana dijieunna tina panels acrylic didaur.Sanajan kitu, dina panels bakal luntur, deform, lembang jeung masalah sejenna dina 3 nepi ka 5 bulan, nu greatly shortens umur jasa tina tanda.

5.Dina produksi buleud lampu tradisional, chloroform éncér lem mindeng dipaké pikeun meungkeut swatch jeung panels.Kinerja sealing lemah, sarta éta susceptible kana pangaruh suhu jeung faktor pindah ngabalukarkeun retakan.Lebu sareng kokotor bakal gampang ngumpulkeun dina swatch sareng panel saatos dikumbah ku hujan.Ku alatan éta, lebu jeung kokotor teu bisa cleaned, sarta maranéhanana baris mangaruhan efek luminous tina signboard ogé ngaruksak penampilan signboard.

kotak lampu 6.Traditional lolobana ngaropéa nurutkeun dimensi dina loka.Lamun warung pindah, laju pamakéan signboard aslina kirang ti 5%.

Masalah anu kami parantos diatasi

1.Reduce biaya ngagunakeun tanda (struktur patén hemat energi / ngurangan biaya pangropéa / hirup layanan diperpanjang).

2.Our produk anu gampang pikeun masang sarta ngadopsi desain struktur pangropéa bébas salempang-gratis, disassembly-gratis, sahingga pangropéa gampang.

3.The design panel melengkung pinuh strengthens stabilitas struktural jeung lalawanan deformasi tina kotak lampu.

4.V ngawangun 45-gelar cahaya emitting dipingpin cahaya dipaténkeun produk, ku kituna énergi lampu bisa dipaké leuwih éfisién.

succ

5.Modular produksi jeung stocking nyieun gancang ngawangun toko.

6.More nonjol warna jeung tékstur, leuwih tilu diménsi pangalaman visual.

7.The cocog kanopi husus nyaeta stylish tur geulis, bari ngajaga signboard tina noda.

Keunggulan produk

1.More baku, leuwih standar, leuwih ngahiji, leuwih merenah

news (1)

diagram disassembly struktur kotak lampu

2. Waterproof jeung Debu-buktina

Kotak lampu hemat energi Zhengcheng ngadopsi desain beungkeutan awak kotak anu disegel pinuh pikeun mastikeun yén rohangan internal kotak lampu kedap udara pisan sareng ngasingkeun uap, lebu, sareng reungit.

ads
news-21

3.Ingenious desain struktur pangropéa

Téknologi ngagantian tube lampu akalna tina kotak lampu hemat energi Zhengcheng henteu meryogikeun alat atanapi ngabongkar kotak.Tabung lampu bisa diganti dina lima menit, nu greatly ngurangan kasusah pangropéa sarta ngurangan biaya pangropéa tanda.

4. Ultra konsumsi énergi low

Desain spasi titik cahaya canggih nyadar pantulan sekundér énergi lampu sarta maximizes pamakéan sumber cahaya.Dibandingkeun sareng kotak lampu tradisional, kotak lampu hemat energi Zhengcheng tiasa ngahémat 65% listrik.

detail (1)

5.Zhengcheng dipaténkeun lampu tube

123

Métode cahaya kotak lampu hemat energi Zhengcheng

45

Métode cahaya kotak lampu tradisional

Nyandak 100 toko tina mérek toko genah anu tangtu, papan tandana 1m * 10m (24 jam), sareng lampu hurung salami 12 jam sadinten sabagé conto, ngabandingkeun konsumsi énergi antara kotak lampu hemat energi Zhengcheng sareng lampu biasa. kotak-kotak.

  Kotak lampu tradisional Zhengcheng Energy-saving Light Box
tube lampu lampu LED tube (16w) Dipaténkeun V ngawangun 45 gelar ngarah sumber lampu (28w) 
jalan cahaya 4 jajar per méter, 1,1 méter rentang cahaya per baris, 9 grup dina total  7 modul (hiji tube / hiji modul) + 2 juru (satengah tube / hiji sudut), 8 modul dina total 
konsumsi listrik  0,016kwh*4baris*9grup*12h/d*365d=2522kwh  0,028kwh*8grup*12h/d*365d=981kwh 
tagihan listrik (1.2 CNY / KWH)  2522*1.2*100=302600CNY  981*1.2*100=117700CNY 

Anggo kotak lampu hemat energi Zhengcheng pikeun ngahémat tagihan listrik dina sataun:

302600CNY/y-117700CNY/y=184900CNY/y≈27654.81USD

5 taun: 184900CNY/y*5=924500CNY≈138274.04USD