Iklan 3d dipingpin hurup akrilik pikeun signage toko

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Iklan 3d dipingpin hurup akrilik pikeun signage toko

Warna logo tiasa disaluyukeun.Hurup akrilik didamel tina lambaran akrilik impor, anu tahan ka deformasi sareng henteu gampang luntur.Alat lepuh standar pikeun lepuh, dilengkepan sumber lampu LED kualitas luhur.

Inpo produk

Merk: Zhengcheng

Ngaran produk: Led acrylic hurup

Bahan pigura: lambaran akrilik impor

Warna produk: ngaropéa

Garansi: 2 taun

Kaunggulan tina hurup acrylic dipingpin

Hurup akrilik LED mangrupikeun salah sahiji tanda éksternal anu pang populerna ayeuna.Éta jelas nunjukkeun nami tanda tangan, anu ngajantenkeun jelas dina sakedapan.Gambar logo anu jelas, geulis sareng terang gampang diinget.Ieu salah sahiji tanda arsitéktur exterior paling loba dipaké.

detail (1)
detail (3)

Sababaraha toko anu leuwih leutik dina skala, jadi Anjeun bisa make hurup acrylic dipingpin salaku tanda, nu exquisite tur geulis.Dina waktu nu sarua, instalasi basajan tur merenah.

Hurup akrilik anu dipimpin henteu ngan ukur tiasa dianggo dina produksi tanda, tapi ogé tiasa dianggo salaku hiasan interior pikeun ningkatkeun pangaruh merek.

detail (2)

FAQ

Q1.Can abdi gaduh urutan sampel?

Jawaban: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun pariksa jeung nguji kualitas produk.

Q2.Are anjeun pabrik / pabrik atawa parusahaan dagang?

Jawaban: Kami produsén ngahijikeun R&D, desain sareng produksi.Simkuring gaduh pabrik sorangan.

Q3.How anjeun ngarangkep produk?

Jawaban: Di jero nyaéta kotak busa pelindung sareng karton anu misah, sareng luar nyaéta bungkusan kai padet.

Q4.I teu boga gambar, anjeun tiasa ngarancang pikeun kuring?

Jawaban: Leres, désainer kami bakal ngarancang pikeun anjeun dumasar kana pangaruh anu dipikahoyong.

Q5.How pikeun meunangkeun harga produk?

Jawaban: Anjeun tiasa ngirim inpormasi produk anu anjeun hoyong terang kana email kami atanapi ngahubungi manajer perdagangan online kami, kami bakal ngabales anjeun kalayan harga anu relevan pas mungkin.

pabrik urang

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Aplikasi

detail

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk