signboard kotak lampu toko genah / tanda

  • Lawson convenience store signboard

    signboard toko genah Lawson

    Produksi kapang ngaropéa, nurutkeun pangabutuh customer, pilih bahan impor, pilem leungeun-diteundeun, sarta akurat mastikeun yén unggal jéntré produk sampurna.
  • Ministop convenience store light box signboard

    Papan tanda kotak lampu toko genah Ministop

    Ministop toko genah kotak lampu signboard dijieunna tina lambar acrylic diimpor ti Jepang, téhnologi pangropéa akalna tur merenah, desain modular tina kotak lampu kalawan pangaruh waterproof jeung debu-bukti alus teuing, konsumsi énergi ultra-low, sarta pilihan pangalusna pikeun tanda toko genah. .
  • Outdoor led acrylic  signboard

    Papan tanda akrilik anu dipimpin luar

    Tanda toko tina Jinhu Convenience Store ogé ngadopsi desain penampilan strip tilu-warna, nu basajan tur geulis.Sakabeh produk ngagunakeun lambar acrylic diimpor Jepang, nu teu gampang deform jeung diudar.Desain pinuh disegel, waterproof na dustproof, kami nganggo tube dipaténkeun, caang tur leuwih hemat energi.
  • Shop Front Sign for KH24H Convenience Store

    Toko Front Sign pikeun KH24H Convenience Store

    Profil Perusahaan Tipe Usaha: Produsen/Pabrik & Perusahaan Dagang Jumlah Pagawe: > 50 Taun Ngadegna: 2013 Lokasi: Sichuan Cina Info Dasar Bahan kotak cahaya: Lambaran akrilik diimpor Sumber cahaya: tube LED Tegangan Input: 220V Warna: Garansi ngaropéa: 3Taun Asal: Sichuan, Cina Aplikasi: Toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket, toko ritel apoték Ukuran: Jangkungna (mm) Panjang (mm) 550 230 650 950 1650 800 250 650 ...
  • Retail shop front sign

    Tanda hareup toko ritel

    Inpormasi Perusahaan Jenis Usaha: Produsen/Pabrik & Perusahaan Dagang Jumlah Pagawe: > 50 Taun Ngadegna: 2013 Lokasi: Sichuan China Info Produk Bahan kotak cahaya: Lambaran akrilik diimpor Sumber cahaya: tabung LED Ngaran produk: Luar bercahya dipimpin signboard lampu toko hareup Tegangan input: 220V Warna: Garansi ngaropéa: 3Years Asal: Sichuan, Cina Aplikasi: toko genah, warung kopi, warung jajan, supermarket Ukuran: Jangkungna (mm) Panjang (mm) 550 23 ...
  • Led acrylic outdoor signboard for wowo convenience store

    Dipingpin signboard outdoor acrylic pikeun toko genah wow

    Desain modular diadopsi, sarta jumlah produk bisa dipilih nurutkeun ukuran toko, nu bisa ngagabung di will.Salaku tambahan, produk ieu tiasa dipasang sareng dianggo deui saatos toko parantos robih lokasi.Lambaran akrilik diimpor, transparansi anu luhur, transmisi cahaya anu saé, henteu gampang deformasi, henteu gampang luntur.
  • Outdoor Illuminated Led Front Shop Lighting Signbord

    Outdoor bercahya Led Front Toko cahaya Signbord

    Profil Perusahaan Tipe Usaha: Produsén/Pabrik & Perusahaan Dagang Jumlah Karyawan: > 50 Taun Ngadegna: 2013 Lokasi: Sichuan Cina Info Dasar Bahan kotak cahaya: Diimpor lambar akrilik Sumber cahaya: tabung LED Ngaran produk: Luar bercahya dipingpin signboard lampu toko hareup Tegangan Input: 220V Warna: Garansi Disesuaikeun: 3 Taun Asal: Sichuan, Cina Aplikasi: Toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket, toko ritel apoték, toko ritel Ukuran: ...
  • Outdoor water-proof acrylic advertising signs

    Tanda iklan akrilik tahan cai luar

    Kotak lampu sagemblengna disegel, 100% waterproof, diisolasi tina uap cai, sarta bisa dipaké normal dina poé hujan tanpa mangaruhan tube LED diwangun-di.bahan akrilik, gampang pikeun ngabersihan.Desain modular, gampang dipasang.
  • Convenience store shop front signboard for Yonghui

    Tanda hareup toko genah pikeun Yonghui

    Swatch akrilik jenuh-tinggi ngagaduhan warna-warna anu terang, logo kerung, sareng penampilan anu saé anu nyéépkeun gambar merek anu saé pikeun konsumén.Kacaangan anu luhur tina tabung anu dipingpin langkung pikaresepeun dina wengi sareng narik konsumén poténsial.
  • Acrylic advertising energy-saving light box signs

    Tanda kotak lampu hemat energi iklan akrilik

    Info Perusahaan Pilih bahan baku kualitas luhur, tukang ngaput-dijieun ku désainer, mastikeun kualitas kontrol, high-end na exquisite tanda, sarta nyieun gambar brand hébat.Info Produk Bahan kotak lampu: lambar akrilik diimpor Sumber cahaya: tabung LED Ngaran produk: Iklan akrilik lampu hemat energi tanda kotak Tegangan Input: 220V Warna: Garansi ngaropéa: 3Taun Asal: Sichuan, Cina Aplikasi: Toko genah, warung kopi, warung jajan , Supermarket Ukuran: Jangkungna (mm) Panjang (mm) 550 ...
  • Outdoor led illuminated signboard for grocery

    Papan tanda cahaya dipingpin luar pikeun sembako

    Panel akrilik dipaké pikeun nyieun signboard ngabogaan warna pinuh, transmitansi lampu tinggi, sarta diwangun-di dipaténkeun tube LED kalawan kacaangan tinggi.Hiji gambar tanda geulis bisa narik perhatian konsumén poténsial.
  • Advertising light box sign

    Tanda kotak lampu iklan

    Inpormasi Perusahaan Jenis Usaha: Produsen/Pabrik & Perusahaan Dagang Jumlah Pagawe: >50 Taun Ngadegna: 2013 Lokasi: Sichuan China Info Produk Bahan kotak cahaya: Lambaran akrilik diimpor Sumber cahaya: tabung LED Ngaran produk: Tanda kotak lampu iklan Tegangan Input: 220V Warna: Garansi ngaropéa: 3Years Asal: Sichuan, Cina Aplikasi: toko genah, warung kopi, warung jajan, supermarket Ukuran: Jangkungna (mm) Panjang (mm) 550 230 650 950 1650 ...