Tanda hareup toko genah pikeun Yonghui

Katerangan pondok:

Swatch akrilik jenuh-tinggi ngagaduhan warna-warna anu terang, logo kerung, sareng penampilan anu saé anu nyéépkeun gambar merek anu saé pikeun konsumén.Kacaangan anu luhur tina tabung anu dipingpin langkung pikaresepeun dina wengi sareng narik konsumén poténsial.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Swatch akrilik jenuh-tinggi ngagaduhan warna-warna anu terang, logo kerung, sareng penampilan anu saé anu nyéépkeun gambar merek anu saé pikeun konsumén.Kacaangan anu luhur tina tabung anu dipingpin langkung pikaresepeun dina wengi sareng narik konsumén poténsial.

Inpo produk

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: Toko lampu hareup tanda kotak

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket

Ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

 

Rincian produk

Convenience store shop front signboard for Yonghui (4)

1. Tanda toko Yonghui ngagunakeun desain kerung dina bagian logo.Urang nempatkeun dewan warna akrilik dina mesin ukiran profésional pikeun ukiran, sarta ahir kabentuk logo chestnut cai béda jeung geulis.

2.The plat warna acrylic na strips warna acrylic sacara manual glued kana kotak lampu.Teu aya celah antara strip warna akrilik sareng kotak kotak, janten tahan cai sareng tahan lebu, sareng gampang dibersihkeun.Pamakéan 3-5 taun moal mangaruhan pangaruh pamakéan sarta kacaangan tanda warung.

3.When tanda kotak lampu dipasang dina dua sisi toko, kotak lampu sudut bisa dipaké dina simpang dua signboards, nu alam jeung geulis.

Convenience store shop front signboard for Yonghui (3)

Profil Perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Sichuan Zhengcheng Starlight Energy-saving Technology Co., Ltd. perenahna di Chengdu, Cina, sareng kantor di Beijing sareng Wuhan, Cina.Éta mangrupikeun produsén anu khusus dina produksi kotak lampu hemat energi pikeun toko genah.Kusabab ngadegna 6 sababaraha taun ka pengker, parusahaan geus diala opat patén-patén nasional dina industri manufaktur kotak lampu toko genah.Pausahaan urang owns pabrik profésional kalayan aréa 4.200 méter pasagi sarta opat kotak lampu ngabentuk garis produksi.Zhengcheng ayeuna ngalayanan langkung ti 100 merek di Cina sareng ngahasilkeun kira-kira 30,000 méter kotak lampu hemat energi per taun.

Aplikasi Produk

Convenience store shop front signboard for Yonghui (2)
Convenience store shop front signboard for Yonghui (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami