FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Urang Sunda & D jeung Desain

(1) Kumaha kapasitas R&D anjeun?

departemén R & D urang boga total 6 tanaga, sarta 4 di antarana geus milu dina proyék Panawaran ngaropéa badag.mékanisme R & D urang fléksibel jeung kakuatan alus teuing bisa nyugemakeun sarat clinets'customized.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(2) Naon gagasan ngembangkeun produk anjeun?

Urang boga prosés rigorous ngembangkeun produk urang:
Gagasan produk sareng pilihan

Konsep produk jeung evaluasi

harti produk jeung rencana proyék

Desain, panalungtikan sarta pamekaran

nguji produk jeung verifikasi

Pasang ka pasar

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(3) Sabaraha sering anjeun ngapdet produk anjeun?

Urang bakal ngamutahirkeun produk urang unggal 3 bulan rata-rata pikeun adaptasi jeung parobahan pasar.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(4) Naon indikator téknis produk anjeun?

Indikator téknis produk urang kalebet dokumén pamasangan produk sareng gambar, pidéo pamasangan produk Indikator di luhur bakal diuji ku CMA, SGS atanapi pihak katilu anu ditunjuk ku nasabah.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(5) Naon bédana antara

produk anjeun di industri?
Produk urang taat kana konsép kualitas munggaran tur differentiated panalungtikan sarta pamekaran, sarta nyugemakeun kaperluan konsumén nurutkeun sarat tina ciri produk béda.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Produksi

(1) Naon prosés produksi anjeun?

1. Departemen produksi nyaluyukeun rencana produksi nalika narima urutan produksi ditugaskeun dina munggaran waktu.

2. Pawang bahan indit ka gudang pikeun meunangkeun bahan.

3. Nyiapkeun parabot gawé pakait.

4. Sanggeus kabéh bahan geus siap, tanaga workshop produksi dimimitian ngahasilkeun.

5. The tanaga kadali kualitas bakal ngalakukeun inspeksi kualitas sanggeus produk ahir dihasilkeun, sarta bungkusan bakal ngamimitian lamun ngalirkeun inspeksi.

6. Saatos bungkusan, produk bakal asup ka gudang produk rengse.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(2) Sabaraha lami waktos pangiriman produk normal anjeun?

Pikeun sampel, waktu pangiriman aya dina 3 poé gawé.Pikeun produksi masal, waktu pangiriman nyaéta 10-15 poé sanggeus narima deposit.Waktu pangiriman bakal efektif saatos ① kami nampi deposit anjeun, sareng ② kami nampi persetujuan akhir anjeun pikeun produk anjeun.Upami waktos pangiriman kami henteu nyumponan wates waktu anjeun, mangga parios syarat anjeun dina penjualan anjeun.Dina sagala hal, urang bakal nyobian pangalusna kami pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus, urang tiasa ngalakukeun ieu.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(3) Dupi anjeun gaduh MOQ produk?Lamun enya, naon kuantitas minimum?

Kami nampi pesenan leutik pikeun produk standar, MOQ mangrupikeun hiji.Pikeun produk ngaropéa MOQ nyaéta up 50pcs

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(4) Sabaraha ageung perusahaan anjeun?Naon nilai kaluaran taunan?

Pabrik kami nyertakeun legana 30,000m² kalayan nilai kaluaran taunan 82 juta RMB ($ 12 juta).

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Balanja

(1) Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng dipercaya?

Leres, kami sok nganggo bungkusan kualitas luhur pikeun pengiriman.Urang ogé ngagunakeun bungkusan husus pikeun barang bahaya, sarta Certified refrigerated shippers pikeun barang sénsitip suhu.Bungkusan khusus sareng syarat bungkusan non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(2) Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana cara panggancangna tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupakeun solusi pangalusna pikeun jumlah badag.Persis ongkos angkutan kami ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Kontrol kualitas

(1) Naon alat uji anu anjeun gaduh?

Laboratorium ngagaduhan detektor zat aktif, kotak uji suhu sareng kalembaban konstan.Dina waktos anu sami, kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi sareng tilu lembaga uji di Chengdu, anu tiasa gancang nyandak langkung seueur indikator tés.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(2) Naon prosés kadali kualitas anjeun?

Perusahaan kami ngagaduhan prosés kadali kualitas anu ketat.

(3) Naon jaminan produk?

Kami gaduh garansi 36 bulan.Urang ngajamin bahan jeung karajinan urang.Janji kami nyaéta ngajantenkeun anjeun wareg sareng produk kami.Henteu paduli naha aya garansi, tujuan perusahaan kami nyaéta pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan, supados sadayana wareg.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(4) Sertifikasi naon anu anjeun gaduh?

Perusahaan kami ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen kualitas IS09001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan ISO45001.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

palayanan

(1) Alat komunikasi online naon anu anjeun gaduh?

Alat komunikasi online perusahaan urang kalebet Tel, Email, Whatsapp, Messenger, Skype, LinkedIn, WeChat sareng QQ.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

(2) Naon hotline keluhan anjeun sareng alamat surélék?

If you have any dissatisfaction, please send your question to hotlines@skylarkchemical.com.
Kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam, hatur nuhun pisan pikeun kasabaran sareng kapercayaan anjeun.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Cara pembayaran

(1) Naon metode pamayaran anu ditampi pikeun perusahaan anjeun?

30% T / T deposit, 70% T / T kasaimbangan pembayaran saméméh kiriman.
Metode pamayaran langkung seueur gumantung kana kuantitas pesenan anjeun.

Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Rék gawé bareng jeung urang?