signboard toko genah Lawson

Katerangan pondok:

Produksi kapang ngaropéa, nurutkeun pangabutuh customer, pilih bahan impor, pilem leungeun-diteundeun, sarta akurat mastikeun yén unggal jéntré produk sampurna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Produksi kapang ngaropéa, nurutkeun pangabutuh customer, pilih bahan impor, pilem leungeun-diteundeun, sarta akurat mastikeun yén unggal jéntré produk sampurna.

Inpo produk

Tempat Asal: Sichuan, Cina

Ngaran Brand: Zhengcheng

Bahan: Lambaran akrilik diimpor, pilem anti UV 3M, komposit Aluminium

Sertifikasi: ISO9001, CE

Ngaran produk: Tanda toko

Aplikasi: Convenience Store, apoték, réstoran, toko buah

Sumber cahaya: Led tube

Ukuran:

Panjangna * Jangkungna

2700mm * 1300mm

2400mm * 1300mm

2700mm * 1200mm

2400mm * 900mm

 

2400mm * 750mm

Garansi: 3 taun

Pamasangan: Instalasi dipasang dina témbok

Kaunggulan nyieun signboard toko genah Lawson

Dina sababaraha taun katukang, urang geus ngarancang, ngahasilkeun signboards hareup warung keur Zhongbai Lawson toko genah, utamana di Hubei jeung Changsha.

Naha milih jasa kami?

1. Kami produsén profésional tanda toko genah, kalawan pangalaman euyeub tur euweuh middlemen nyieun komisi.Éta tiasa ngirangan biaya pameseran anjeun.

2. parusahaan urang geus dilengkepan désainer profésional nyadiakeun schemes design bébas nurutkeun sarat customer.

3. Urang keukeuh milih brand cadar akrilik anyar diimpor ti Jepang, ku kituna produk dihasilkeun ku cara ieu teu gampang pikeun ngarobah warna jeung teu gampang deform.Salaku tambahan, pilem anu dianggo pikeun ngadamel tanda ieu ogé diimpor pilem 3m, anu ngajamin kualitas sareng penampilan tanda.

4.We tiasa ngadamel éfék mosaic dina signboard of Zhongbai Lawson toko genah, sarta ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyugemakeun efek dipikahoyong customer urang.

5. Perusahaan kami ngagaduhan tim profésional di Wuhan sareng Changsha pikeun ngukur ukuran toko sareng masang tanda toko pikeun toko genah Lawson.

6. Bagian logo nyaéta mesin molotok molding, pangaruh 3d atra.

Dina sababaraha taun katukang, perusahaan kami parantos ngahasilkeun langkung ti 400 tanda toko pikeun toko genah Zhongbai Lawson, ogé hurup LED sareng tanda samping.

Wewengkon aplikasi

Tanda anu kami hasilkeun ngagaduhan sababaraha ukuran pikeun dipilih, sareng para nasabah tiasa milih spésifikasi anu béda-béda dumasar kana ukuran toko anu béda.

2d8d116c19725dfb199d4d8bba2d230
detail2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami