Dipingpin signboard outdoor acrylic pikeun toko genah wow

Katerangan pondok:

Desain modular diadopsi, sarta jumlah produk bisa dipilih nurutkeun ukuran toko, nu bisa ngagabung di will.Salaku tambahan, produk ieu tiasa dipasang sareng dianggo deui saatos toko parantos robih lokasi.Lambaran akrilik diimpor, transparansi anu luhur, transmisi cahaya anu saé, henteu gampang deformasi, henteu gampang luntur.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Desain modular diadopsi, sarta jumlah produk bisa dipilih nurutkeun ukuran toko, nu bisa ngagabung di will.Salaku tambahan, produk ieu tiasa dipasang sareng dianggo deui saatos toko parantos robih lokasi.Lambaran akrilik diimpor, transparansi anu luhur, transmisi cahaya anu saé, henteu gampang deformasi, henteu gampang luntur.

Profil Perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: 50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpormasi Dasar

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Tegangan Input: 220V

Warna produk: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: Toko genah, supermarket, mall toko, SPBU, toko ritel apoték

ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

1260

400

950

1300

1260

 

 

ciri produk

1. téhnologi pangropéa akalna tur merenah
Perusahaan kami nganggo téknologi pangropéa cahaya lima menit, anu ngirangan pisan kasusah pangropéa, ngahémat biaya pangropéa, sareng lengkep ngarengsekeun masalah pangropéa sesah tanda iklan.

2. kinerja waterproof jeung lebu-bukti alus teuing
Produk kami ngadopsi desain kabinét terpadu pikeun mastikeun rohangan bersih di jero kabinet.

3. penampilan geulis jeung struktur lumrah
Struktur panel melengkung stabil, rencana instalasi merenah.

4. Desain struktur produk modular
Ngagampangkeun relokasi toko pikeun nganggo deui papan tanda sareng pamasangan kadua.

5. Ultra-low konsumsi énergi, injeuman 65%
Karbon rendah sareng perlindungan lingkungan, ngan ukur hiji tabung LED anu diperyogikeun (ngadopsi produk dipaténkeun cahaya dua arah 45 derajat)

Waterproof jeung Debu-bukti

123

Signboard kotak lampu hemat energi Zhengcheng ngadopsi desain beungkeutan awak kotak anu disegel pinuh pikeun mastikeun yén rohangan internal kotak lampu kedap udara pisan sareng ngaleungitkeun épék uap cai, lebu, sareng reungit.Dina watesan sumber lampu, urang ngadopsi metoda sisi-lawang, sarta panutup liang ditutupan ku panutup karét husus, nu merenah pikeun ngagantian tube Lampu sarta ensures kabersihan tina sumber lampu na kabinet.

Nempatkeun kotak lampu kana tank lauk kalawan cai, caina moal asupkeun kotak lampu, sarta eta moal mangaruhan efek pamakéan kotak lampu.

Aplikasi

414c7246df8572c0af8eb6599441bdf
U)12F6([5)_7COB7N`Q~[LY

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami