Led Ngaiklan kotak lampu

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Toko tampilan nongkrong bercahya dipingpin dewan menu kalawan hasil Ngaiklan alus teuing

Paké aluminium kualitas luhur, dénsitas luhur, résistansi oksidasi kuat, leuwih maké-tahan jeung kuat.Mangtaun-taun pangalaman anu beunghar parantos ngumpulkeun kaahlian profésional sareng sikep anu langkung tanggung jawab.Dina raraga mempermudah konsumén ngagunakeun dina skenario béda, aya dua jenis milih ti.

Inpo produk

Merk: Zhengcheng

Ngaran produk: Led Ngaiklan kotak lampu

bahan pigura: pigura alloy aluminium

Bahan papan: papan Kt

Warna pigura: Hideung

Bungkusan: Sapuluh sét dina kotak

Garansi: 2 taun

tegangan: 220V

rubak wates: 16mm

Ketebalan: 23mm

Wewengkon aplikasi: Réstoran, toko kueh, toko tea susu, warung kopi

Rincian produk

Ukuran total (mm)

Ukuran grafik (mm)

Kakuatan

beurat bersih (kg)

400*500

376*476

13

1.85

400*600

376*576

16

1.95

500*600

476*576

16

2.05

500*700

476*676

19

2.55

600*800

576*776

22

3.05

600*900

576*876

24

3.25

600*1200

576*1176

33

4.05

Kaunggulan

e33fd60bcc4eaa638bc737451b5215a

Awak alloy aluminium pinuh, aréa nempoan leuwih badag

1R3Y8TND0B1B3FCX9H9CVR1

Sambungan colokan gampang

detail (1)

Desain snap inovatif

ngan perlu snap komponén antara dua kotak lampu pikeun ngahontal alignment stabil.

Kabéh bracket alloy aluminium

geulis jeung awét, basajan tur merenah pikeun masang, bisa dipasang dina témbok atawa siling.

detail (2)
detail (3)

Teleskopik beusi booming

opat jangkung adjustable bisa disaluyukeun di will.

1. Harga kotak lampu nyaéta sapersapuluh tina TV.

2. Kacaangan kotak lampu dua kali tina TV.

3. Konsumsi kakuatan kotak lampu leuwih handap ti TV.

4. Rupa-rupa bentuk kotak lampu, jangkungna adjustable sarta sudut.

3`GHXGAPT]SR)J$RNS~}9ND

Métode pamasangan

detail (4)

Pigura magnét sempit kadorong ka dua sisi.

detail (5)

Paké cangkir nyeuseup disadiakeun pikeun nyedot panel.

detail (7)

Selapkeun opat juru gambar kana pigura.

detail (6)

Selapkeun panel kana pigura sapanjang ujung, tur masang pigura magnét deui ka kotak lampu.

Métode pamasangan

detail

Métode pamasangan

detail (8)
detail (9)
detail (10)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami