Papan tanda kotak lampu toko genah Ministop

Katerangan pondok:

Ministop toko genah kotak lampu signboard dijieunna tina lambar acrylic diimpor ti Jepang, téhnologi pangropéa akalna tur merenah, desain modular tina kotak lampu kalawan pangaruh waterproof jeung debu-bukti alus teuing, konsumsi énergi ultra-low, sarta pilihan pangalusna pikeun tanda toko genah. .


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Ministop toko genah kotak lampu signboard dijieunna tina lambar acrylic diimpor ti Jepang, téhnologi pangropéa akalna tur merenah, desain modular tina kotak lampu kalawan pangaruh waterproof jeung debu-bukti alus teuing, konsumsi énergi ultra-low, sarta pilihan pangalusna pikeun tanda toko genah. .

Profil Perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: >50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpormasi Dasar

Bahan kotak lampu: Lambaran akrilik impor, belang warna akrilik

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: Acrylic iklan énergi-hemat lampu signboard

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket

Rincian produk

ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

Struktur produk:

news (1)

Superiorities of Zhengcheng acrylic iklan kotak lampu hemat energi

1. Desain strip tilu-warna geulis pisan.Lambaran akrilik anyar anu diimpor gaduh warna pinuh sareng transmisi cahaya anu kuat.Dibandingkeun sareng produk anu sami, kotak lampu tandatangan Zhengcheng langkung terang.

2. produk Ieu 100% waterproof, sabab kami ngagunakeun desain kabinét pinuh disegel unik, jero kotak lampu sagemblengna airtight, ku kituna bisa dipaké dina cuaca hujan, sarta ogé manjangkeun umur tube dipingpin.

3. Dina waktu nu sarua, produk ieu lebu-buktina, kotak lampu ieu integrally dibentuk ku molotok, lajeng bar warna acrylic sacara manual napel, jadi yén produk dihasilkeun téh lebu-buktina, nu moal mangaruhan kacaangan tina. tanda, tur éta gampang pikeun ngabersihan.

4. parusahaan urang boga désainer profésional.Numutkeun ukuran toko palanggan sareng kabutuhan palanggan, desainer ngadesain gambar gratis, sareng kirimkeun ka pabrik pikeun produksi saatos dua pihak puas.

Pangropéa

Produk ieu ngan ukur peryogi opat léngkah saderhana pikeun ngagentos tabung anu dipimpin, sareng operasina saé pisan.

news (2)

Wewengkon aplikasi

P8WK2A3}HJ@9I8TRXG)B[M2
62712748f98b86318ee494db533babd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami