Warta

  • Masalah anu kami parantos diatasi dina industri signage toko genah

    1.Reduce biaya ngagunakeun tanda (struktur patén hemat énergi / pangurangan biaya pangropéa / hirup layanan diperpanjang).2.Our produk anu gampang pikeun masang sarta ngadopsi desain struktur pangropéa bébas salempang-gratis, disassembly-gratis, sahingga pangropéa gampang.3. Desain panel melengkung pinuh strengthens ...
    Maca deui
  • Pentingna signage kotak lampu toko genah

    Usaha anu suksés peryogi mérek dagang anu pikaresepeun.Jeung tanda outdoor alus bakal masihan konsumén Anjeun gambaran mimiti produk Anjeun.Urang ngahususkeun dina produksi tanda cahaya toko genah, tanda komérsial custom, tanda outdoor, tanda cahaya LED jeung saterusna.Kami ngagaduhan langkung ti ...
    Maca deui
  • Kauntungan tina signage toko bercahya

    Tanda cahayana mangrupikeun alat anu luar biasa pikeun ningkatkeun kasadaran.Kanyataanna, aranjeunna kabuktian ningkatkeun pendapatan sabab brand anjeun disorot sadayana dinten panjang.Henteu ngan éta, tanda bercahya ngajadikeun ngaran bisnis Anjeun atawa logo nangtung kaluar sarta gampang pikeun nempo dina jarak jauh.Ti statik custom li ...
    Maca deui
  • Tanda kotak lampu lepuh hemat energi toko genah

    Ngaran produk: Convenience store hemat energi blister light box signage Perkenalan produk: Convenience store hemat energi blister light signage ngabogaan rasa kuat visual tilu diménsi, concision tinggi-grade, prioritas jelas.Kombinasi lambar akrilik warna cerah sareng brig ...
    Maca deui
  • Zhengcheng Advertising Réngsé paméran Expo Retail Cina

    China Retail Industry Expo (CHINASHOP) disponsoran ku China Chain Store Franchise Association (CCFA) sareng Beijing Zhihe Lianchuang Exhibition Co., Ltd., sareng dilaksanakeun ku Beijing Zhihe Lianchuang Exhibition Co., Ltd. Ti saprak ngadegna di 1999, Cina Expo Ritel parantos ngiringan ...
    Maca deui
  • pangiriman kotak lampu toko merenah

    Ministop toko genah kotak lampu signboard dijieunna tina lambar acrylic diimpor ti Jepang, téhnologi pangropéa akalna tur merenah, desain modular kotak lampu kalawan pangaruh waterproof jeung debu-bukti alus teuing, konsumsi énergi ultra-low, sarta pilihan pangalusna pikeun genah s. ..
    Maca deui
  • Ngembangkeun kotak lampu iklan

    Asal usul kotak lampu iklan tiasa disusud deui ka taun 1970-an, mimiti di Amérika Kalér, sareng engké di Éropa.Dibandingkeun sareng Amérika Kalér sareng Éropa, industri kotak lampu Cina dimimitian telat, sareng éta masih janten industri anu muncul ...
    Maca deui
  • Bubuka Prospek Pangwangunan Kahareup Kotak Lampu Acrylic

    Kotak lampu blister mangrupikeun papan tanda sareng logo toko, ngalambangkeun gambarna nyalira.Ku alatan éta, desain bakal nyorot kaunggulan toko sorangan.Fungsi kotak lampu fasad nyaéta iklan kotak cahaya, sareng novel sareng kotak lampu unik ...
    Maca deui
  • Tren Pangembangan Acrylic dina Industri Periklanan

    Acrylic, umumna katelah plexiglass, mangrupikeun produk ku minyak bumi.Bahan baku utama nyaéta partikel MMA sareng nami kimiana nyaéta métil metakrilat.Wewengkon aplikasi utama nyaéta: industri produksi iklan, hiasan hiasan ...
    Maca deui
  • Tina Cakupan Sabagean ka Sakabeh Nagara, Logistik Ngajantenkeun Urang Langkung Deukeut

    Nalika seueur palanggan mimiti terang merek kami, aranjeunna hariwang ngeunaan kumaha produkna bakal dikirim ka daérahna sareng kumaha masangna engké.Tulisan ieu bakal ngajawab anjeun sacara rinci.Sanaos perusahaan kami aya di Chengdu, kalayan kamakmuran industri logistik, kami ngagaduhan p ...
    Maca deui
  • Kumaha Mastikeun yén Kotak Lampu Tanda Henteu Gampang Deformasi sareng Luntur?

    Kalayan ngembangkeun kontinyu kotak lampu iklan jeung karakter luminous, bahan acrylic dipaké beuki loba lega di industri ieu, tapi teu kabeh buleud lampu dijieunna tina propil acrylic tahan ka deformasi sarta henteu gampang pikeun ngarobah warna.Lembaran akrilik...
    Maca deui
  • Zhengcheng Advertising Réngsé paméran Expo Retail Cina

    China Retail Industry Expo (CHINASHOP) disponsoran ku China Chain Store Franchise Association (CCFA) sareng Beijing Zhihe Lianchuang Exhibition Co., Ltd., sareng dilaksanakeun ku Beijing Zhihe Lianchuang Exhibition Co., Ltd. Ti saprak ngadegna ...
    Maca deui