Masalah anu kami parantos diatasi dina industri signage toko genah

1.Reduce biaya ngagunakeun tanda (struktur patén hemat energi / ngurangan biaya pangropéa / hirup layanan diperpanjang).

2.Our produk anu gampang pikeun masang sarta ngadopsi desain struktur pangropéa bébas salempang-gratis, disassembly-gratis, sahingga pangropéa gampang.

3.The design panel melengkung pinuh strengthens stabilitas struktural jeung lalawanan deformasi tina kotak lampu.

4.V ngawangun 45-gelar cahaya emitting dipingpin cahaya dipaténkeun produk, ku kituna énergi lampu bisa dipaké leuwih éfisién.

5.Modular produksi jeung stocking nyieun gancang ngawangun toko.

6.More nonjol warna jeung tékstur, leuwih tilu diménsi pangalaman visual.

7.The cocog kanopi husus nyaeta stylish tur geulis, bari ngajaga signboard tina noda.

”"


waktos pos: Jun-27-2022