warta industri

  • Masalah anu kami parantos diatasi dina industri signage toko genah

    1.Reduce biaya ngagunakeun tanda (struktur patén hemat energi / ngurangan biaya pangropéa / hirup layanan diperpanjang).2.Our produk anu gampang pikeun masang sarta ngadopsi desain struktur pangropéa bébas salempang-gratis, disassembly-gratis, sahingga pangropéa gampang.3. Desain panel melengkung pinuh strengthens ...
    Maca deui
  • Zhengcheng Advertising Réngsé paméran Expo Retail Cina

    China Retail Industry Expo (CHINASHOP) disponsoran ku China Chain Store Franchise Association (CCFA) sareng Beijing Zhihe Lianchuang Exhibition Co., Ltd., sareng dilaksanakeun ku Beijing Zhihe Lianchuang Exhibition Co., Ltd. Ti saprak ngadegna di 1999, Cina Eceran Expo parantos ngiringan ...
    Maca deui
  • Ngembangkeun kotak lampu iklan

    Asal usul kotak lampu iklan tiasa disusud deui ka taun 1970-an, mimiti di Amérika Kalér, sareng engké di Éropa.Dibandingkeun sareng Amérika Kalér sareng Éropa, industri kotak lampu Cina dimimitian telat, sareng éta masih janten industri anu muncul ...
    Maca deui
  • Bubuka Prospek Pangwangunan Kahareup Kotak Lampu Acrylic

    Kotak lampu blister mangrupikeun papan tanda sareng logo toko, ngalambangkeun gambarna nyalira.Ku alatan éta, desain bakal nyorot kaunggulan toko sorangan.Fungsi kotak lampu fasad nyaéta iklan kotak cahaya, sareng novel sareng kotak lampu unik ...
    Maca deui
  • Tren Pangembangan Acrylic dina Industri Periklanan

    Acrylic, umumna katelah plexiglass, mangrupikeun produk ku minyak bumi.Bahan baku utama nyaéta partikel MMA sareng nami kimiana nyaéta métil méthacrylate.Wewengkon aplikasi utama nyaéta: industri produksi iklan, hiasan hiasan ...
    Maca deui