Outdoor bercahya Led Front Toko cahaya Signbord

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Profil Perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: >50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpormasi Dasar

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: outdoor bercahya ngarah lampu hareup signboard

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket, toko ritel apoték, toko ritel

Ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

Masalah industri

1.Kotak lampu pinuh nyaéta énergi-consuming, sarta diwangun-di parabot cahaya na gampang ruksak.Karakter bercahaya anu dipingpin henteu katingali dina wengi, sareng karakter bercahaya rentan ka bintik cahaya.

2. Signboards Traditional lolobana dijieun kalawan sakabéh, sarta pangropéa merlukeun profesionalisme kuat, sarta biaya pangropéa tinggi, atawa malah teu mungkin keur ngalereskeun, hasilna waragad pamakéan tinggi.

Karya 3.Repair pisan bagong, jadi sanggeus periode jaminan, pabrik teu daék ngalereskeun tanda.

Masalah anu kami parantos diatasi

1. kotak lampu Zhengcheng urang dijieunna tina lambar acrylic, ngagunakeun tube lampu dipaténkeun, kacaangan tinggi, tube lampu LED dipaké kalawan kotak lampu acrylic, transmisi lampu alus, lampu seragam.

2. kotak lampu Zhengcheng urang adopts desain modular, sarta kotak lampu tunggal ieu dilengkepan tube LED misah, nu basajan pikeun mulasara sarta ngurangan waragad perawatan.

3. Prosés perbaikan signboard tradisional téh pajeulit, sarta loba pabrik signboard henteu daék ngalereskeun signboard, tapi kotak lampu Zhengcheng urang téh merenah pikeun ngalereskeun, sarta signboard ruksak bisa diurus dina waktu.

Aplikasi

Seueur toko genah sareng supermarkét milih muka toko di parapatan, tapi desain rambu mangrupikeun masalah anu ageung.Tanda hareup toko Zhengcheng disambung ku sababaraha kotak lampu pikeun ngatasi masalah kelengkungan.Dina waktos anu sami, lampu LED gaduh kacaangan anu luhur.Ieu leuwih panon-catching tur geulis peuting.

Outdoor Illuminated Led Front Shop Lighting Signbord (1)
Outdoor Illuminated Led Front Shop Lighting Signbord (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami