Papan tanda akrilik anu dipimpin luar

Katerangan pondok:

Tanda toko tina Jinhu Convenience Store ogé ngadopsi desain penampilan strip tilu-warna, nu basajan tur geulis.Sakabeh produk ngagunakeun lambar acrylic diimpor Jepang, nu teu gampang deform jeung diudar.Desain pinuh disegel, waterproof na dustproof, kami nganggo tube dipaténkeun, caang tur leuwih hemat energi.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Tanda toko tina Jinhu Convenience Store ogé ngadopsi desain penampilan strip tilu-warna, nu basajan tur geulis.Sakabeh produk ngagunakeun lambar acrylic diimpor Jepang, nu teu gampang deform jeung diudar.Desain pinuh disegel, waterproof na dustproof, kami nganggo tube dipaténkeun, caang tur leuwih hemat energi.

Profil Perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: >50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpormasi Dasar

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: Acrylic lampu kotak signboard

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket, toko ritel apoték, toko ritel

Ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

Struktur produk:

news (1)

Desain struktur pangropéa akalna

Téknologi ngagantian tube lampu akalna tina kotak lampu hemat energi Zhengcheng henteu meryogikeun alat atanapi ngabongkar kotak.Tabung lampu bisa diganti dina lima menit, nu greatly ngurangan kasusah pangropéa sarta ngurangan biaya pangropéa tanda.

news (2)

pabrik urang

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

parusahaan urang boga pabrik profésional kalayan aréa 4.200 méter pasagi sarta opat kotak lampu ngabentuk garis produksi.Zhengcheng ayeuna ngalayanan langkung ti 100 merek di Asia sareng ngahasilkeun langkung ti 30,000 méter kotak lampu hemat energi per taun.

Pabrik urang dilengkepan alat produksi profésional, sarta boga loba kapang produksi.Saatos palanggan nempatkeun pesenan, urang tiasa ngahasilkeun masal.

Sajaba ti éta, pagawe boga pangalaman euyeub tur efisiensi produksi tinggi.Perusahaan kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi ramah jangka panjang sareng seueur merek, sareng gaduh reputasi anu saé dina industri pembuatan tanda.

Dina waktu nu sarua, urang boga pabrik urang sorangan, nu ngurangan komisi tina middleman, sarta salajengna ngurangan biaya ngayakeun Anjeun.

Aplikasi Produk

Seueur toko dibuka di juru, sareng kotak lampu tradisional kirang fleksibel sareng henteu cocog pikeun dipasang.Sanajan kitu, kotak lampu Zhengcheng bisa spliced ​​di will, kalawan penampilan geulis tur tanda caang attracting konsumén.

00affbd73f5dfb920230a42ef5bc6a4
c47e-ixeeiry8791685

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami