Papan tanda cahaya dipingpin luar pikeun sembako

Katerangan pondok:

Panel akrilik dipaké pikeun nyieun signboard ngabogaan warna pinuh, transmitansi lampu tinggi, sarta diwangun-di dipaténkeun tube LED kalawan kacaangan tinggi.Hiji gambar tanda geulis bisa narik perhatian konsumén poténsial.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Panel akrilik dipaké pikeun nyieun signboard ngabogaan warna pinuh, transmitansi lampu tinggi, sarta diwangun-di dipaténkeun tube LED kalawan kacaangan tinggi.Hiji gambar tanda geulis bisa narik perhatian konsumén poténsial.

Inpo Pausahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: >50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpo produk

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: outdoor dipingpin signboard cahayana

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket

Ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

Naha milih produk urang?

1. Kami produsén tanda kotak lampu.Pabrik nyertakeun wewengkon 4.200 méter pasagi.Urang ngahususkeun dina produksi tanda panto.Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina produksi jeung produksi.Sajaba ti éta, euweuh middlemen bakal earn komisi.Kami bakal nyayogikeun anjeun harga pangsaéna.

2. Lambaran akrilik anu kami anggo nyaéta lambar akrilik Mitsubishi ti Jepang pikeun mastikeun yén kualitas produkna leres-leres kualitasna.Produk kami moal cacad atanapi luntur saatos 3-5 taun dianggo.

3. kotak lampu Zhengcheng urang adopts design modular, awak kotak disegel, sagemblengna waterproof, sarta moal mangaruhan pamakéan tube dipingpin.

pabrik urang

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Sichuan Zhengcheng Starlight Energy Saving Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén khusus dina papan tanda kotak lampu hemat energi pikeun toko genah, supermarkét, toko apoték, grosir.Kusabab ngadegna, parusahaan geus diala 4 patén-patén nasional dina industri manufaktur kotak lampu toko genah.parusahaan urang boga pabrik profésional kalayan aréa 4200 méter pasagi sarta 4 kotak lampu ngabentuk garis produksi.Zhengcheng ayeuna ngalayanan langkung ti 100 merek di Cina sareng ngahasilkeun kira-kira 30,000 méter kotak lampu hemat energi unggal taun.

Aplikasi Produk

97711a8633c037b2ba2317df0863e8b
7e04e5d0b1cfe42084fe680b916f27d

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami