tanda supermarket outdoor pikeun Chaoshifa

Katerangan pondok:

Tanda panto exquisite high-end dirancang khusus pikeun supermarkét ageung, supermarkét ranté sareng supermarkét standar.Kotak lampu sayogi dina sababaraha ukuran, sareng warna sareng logo tanda tiasa disaluyukeun.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Tanda panto exquisite high-end dirancang khusus pikeun supermarkét ageung, supermarkét ranté sareng supermarkét standar.Kotak lampu sayogi dina sababaraha ukuran, sareng warna sareng logo tanda tiasa disaluyukeun.

Profil Perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: 50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpormasi Dasar

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Ngaran produk: tanda supermarket outdoor

Sumber cahaya: tabung LED

Tegangan Input: 220V

Warna produk: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: Supermarket, toko mall, SPBU, toko ritel, toko grocery hareup

Ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

1000

300

650

950

1300

1540

2120

1260

400

950

1300

1260

 

 

Rincian produk

1.The fitur pangbadagna produk ieu yén warna utama signboard nyaeta hideung beurang, tapi peuting, sanggeus ngahurungkeun lampu dipingpin, warna utama signboard janten bodas, nu caang pisan jeung metot perhatian.

26ee1c40b684e7c5ac1b342d73ad689

dina poé

45658f16fc408e9eb6da3c55122f331

wengi

2. Bagian logo jeung kotak lampu kabentuk ku mesin molotok.Bar warna akrilik dina logo digantelkeun sacara manual engké.

3. Panjang plang di supermarket umumna panjang pisan teu kudu lempeng.Milih kotak lampu Zhengcheng bisa ngajawab masalah ieu ogé.Pamakéan kotak lampu sudut boga transisi alam jeung geulis pisan.

4. Masang tanda hareup toko kotak lampu dipingpin di supermarket pasti bakal meakeun loba listrik.Tabung LED anu dipaténkeun anu dianggo dina kotak lampu Zhengcheng ngahémat 65% listrik dibandingkeun sareng tabung LED biasa.

Aplikasi Produk

Anjeun tiasa milih kotak lampu tina jangkungna luyu nurutkeun ukuran toko, sarta splice buleud lampu tina ukuran sarua kana signboard a, kalawan workmanship exquisite sarta émisi lampu seragam, nu ngaronjatkeun gambar brand.

ae4c707f34091a147b034c8b87338b4
45658f16fc408e9eb6da3c55122f331

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami