Tanda iklan akrilik tahan cai luar

Katerangan pondok:

Kotak lampu sagemblengna disegel, 100% waterproof, diisolasi tina uap cai, sarta bisa dipaké normal dina poé hujan tanpa mangaruhan tube LED diwangun-di.bahan akrilik, gampang pikeun ngabersihan.Desain modular, gampang dipasang.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Kotak lampu sagemblengna disegel, 100% waterproof, diisolasi tina uap cai, sarta bisa dipaké normal dina poé hujan tanpa mangaruhan tube LED diwangun-di.bahan akrilik, gampang pikeun ngabersihan.Desain modular, gampang dipasang.

Inpormasi Dasar

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: outdoor bercahya dipingpin signboard lampu toko hareup

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket, toko ritel apoték, toko ritel

ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

fitur produk

1. Waterproof jeung Debu-buktina

Kotak lampu hemat energi Zhengcheng ngadopsi desain beungkeutan awak kotak anu disegel pinuh pikeun mastikeun yén rohangan internal kotak lampu kedap udara pisan sareng ngasingkeun tina uap cai, lebu, sareng reungit.Dina watesan sumber lampu, urang ngadopsi metoda sisi-lawang, sarta panutup liang ditutupan ku panutup karét husus, nu merenah pikeun ngagantian tube Lampu sarta ensures kabersihan tina sumber lampu na kabinet.

2. Penampilan signboard kotak lampu téh exquisite jeung lampu téh malah

Dipilih lambar akrilik kualitas luhur pikeun nyieun tanda kotak lampu, permukaan lemes, warna caang jeung pinuh, transmisi lampu kuat, émisi cahaya seragam.

3. tube dipaténkeun, métode cahaya canggih

Kotak lampu ngagaduhan tabung anu dipaténkeun anu diwangun, anu ngahémat énergi bari tetep ngajaga kacaangan anu luhur.Sajaba ti éta, métode pencahyaan canggih ngajadikeun sumber cahaya LED ngagambarkeun tur dipaké deui.

4. Dipak pageuh tur diangkut aman

Dina raraga ngurangan karuksakan disababkeun nalika transporting produk, urang mastikeun pak produk, pak eta dina karton kandel, lajeng nguatkeun eta kalawan strips kai dina luar karton teh.

Aplikasi Produk

Outdoor water-proof acrylic advertising signs (6)
Outdoor water-proof acrylic advertising signs (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami