Téhnik ngolah

gy (2)

molds produk ngaropéa pikeun konsumén, molds ieu dijieunna tina kai

gy (3)

Ngabersihan kapang pikeun mastikeun yén beungeut produk molotok datar tur mulus.

gy (4)

Motong bahan nurutkeun ukuran kapang.Sareng panaskeun lambaran akrilik pikeun ngalembutkeun teras nyebarkeun kana kapang

gy (1)

Propil parabot profésional

gy (5)

Saatos model geus tiis handap, cabut eta kaluar

gy (6)

Motong kapang

gy (7)

Film nempel manual, témpél bar warna akrilik

gy (8)

Ngalaksanakeun assembly produk jeung lem

gy (9)

Pasang lampu anu dipimpin sareng bersihkeun kotak lampu