Réstoran Retail Tanda

  • Shop front sign for fast food chain

    Tanda hareup toko pikeun ranté dahareun gancang

    Propil Perusahaan Tipe Usaha: Produsen/Pabrik & Perusahaan Dagang Jumlah Karyawan: > 50 Taun Ngadegna: 2013 Lokasi: Sichuan Cina Info Dasar Bahan kotak cahaya: lambaran akrilik diimpor Sumber cahaya: tube LED Tegangan Input: 220V Warna: Ngaran produk ngaropéa: Tanda hareup toko pikeun ranté dahareun gancang Garansi: 3Years Asal: Sichuan, Cina Aplikasi: ranté dahareun gancang, réstoran, toko kueh, cafe, toko gourmet Ukuran: Jangkungna (mm) Panjang (mm) 550 230 650 950 ...
  • Signs for chain restaurants

    Tanda pikeun ranté réstoran

    Inpormasi Perusahaan Jenis Usaha: Pabrikan/Pabrik & Dagang Merek Perusahaan: Zhengcheng Jumlah Pagawe: >50 Taun Ngadegna: 2013 Lokasi: Sichuan Cina Inpormasi Dasar Bahan kotak lampu: Lambaran akrilik diimpor Sumber cahaya: tube LED Tegangan Input: 220V Ngaran produk: Réstoran ranté tanda Warna: Garansi ngaropéa: 3Years Asal: Sichuan, Cina Aplikasi: Toko dahareun gancang, Réstoran ranté Ukuran: Jangkungna (mm) Panjang (mm) 550 230 650 950 1650 ...