Tanda hareup toko ritel

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: >50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpo produk

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Ngaran produk: outdoor bercahya dipingpin signboard lampu toko hareup

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket

ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

Kaunggulan tina tanda hareup toko ritel Zhengcheng

1.Reduce biaya ngagunakeun tanda (struktur patén hemat énergi / pangurangan biaya pangropéa / hirup layanan diperpanjang).

2.Our produk anu gampang pikeun masang sarta ngadopsi desain struktur pangropéa bébas salempang-gratis, disassembly-gratis, sahingga pangropéa gampang.

3.The design panel melengkung pinuh strengthens stabilitas struktural sarta lalawanan deformasi tina kotak lampu.

4.V ngawangun 45-gelar cahaya emitting dipingpin cahaya dipaténkeun produk, ku kituna énergi lampu bisa dipaké leuwih éfisién.

5.Modular produksi jeung stocking nyieun gancang ngawangun toko.

6.More nonjol warna jeung tékstur, leuwih tilu diménsi pangalaman visual.

7.The cocog kanopi husus nyaeta stylish tur geulis, bari ngajaga signboard tina noda.

detail (1)

Desain spasi titik cahaya canggih nyadar pantulan sekundér énergi lampu sarta maximizes pamakéan sumber cahaya.Dibandingkeun sareng kotak lampu tradisional, kotak lampu hemat energi Zhengcheng tiasa ngahémat 65% listrik.

Kacaangan tabung lampu anu digunakeun dina kotak lampu hemat energi Zhengcheng nyaéta 2,3 kali tina tabung lampu tradisional.

detail (2)

Standar pamilihan bahan anu ketat sareng desain struktur mékanis ngahontal jaminan kualitas sapuluh taun

Desain struktur pangropéa pinter:

Ngagantian tube lampu tina kotak lampu hemat energi Zhengcheng basajan pisan jeung merenah.Ngan butuh 5 menit sareng opat léngkah pikeun ngagentos lampu.Éta henteu meryogikeun alat bantu atanapi ngabongkar kotak lampu, anu ngirangan pisan kasusah pangropéa.

news-21

Aplikasi Produk

823be98b41685d8cd09899e7a620105
afs

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami