Toko Front Sign pikeun KH24H Convenience Store

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Profil Perusahaan

2J((LH9PWFKJOGK`4`RT4~F

Jenis Usaha: Produsén / Pabrik & Perusahaan Dagang

Jumlah Pagawé: >50

Taun Ngadegna: 2013

Lokasi: Sichuan Cina

Inpormasi Dasar

bahan kotak lampu: lambar acrylic diimpor

Sumber cahaya: tabung LED

Tegangan Input: 220V

Warna: Disesuaikeun

Garansi: 3 Taun

Asal: Sichuan, Cina

Aplikasi: toko genah, warung kopi, toko kueh, supermarket, toko ritel apoték

Ukuran:

Jangkungna (mm)

Panjangna (mm)

550

230

650

950

1650

 

 

800

250

650

950

1300

1540

2400

1000

300

650

950

1300

1540

2120

3. Rincian produk:

news (1)

diagram disassembly struktur kotak lampu

Prinsip perusahaan

Urang taat kana prinsip primér satisfying kabutuhan customer sarta sarat pikeun nyieun unggal produk.Unggal kotak lampu kudu ngaliwatan sababaraha tés penampilan, struktur, waterproof jeung debu-bukti, anti reungit, instalasi gancang jeung perawatan, sarta hemat energi.Pikeun ngajawab masalah résistansi angin, leakage, leakage lampu, dissipation panas, sealing, angin laut korosi di wewengkon basisir, polusi hujan asam, sarta radiasi ultraviolét kuat.Urang ngagantelkeun pentingna pikeun ngagunakeun kaamanan, kaamanan struktural, kaamanan produksi, kaamanan logistik jeung kaamanan konstruksi, sarta mingpin dina ngarumuskeun standar standarisasi industri.

Naha milih produk urang?

1. Zhengcheng specializes dina nyieun panto-sirah lampu kotak tanda, kalawan pangalaman produksi euyeub tur tim produksi efisien.

2. parusahaan urang boga désainer profésional anu nyadiakeun schemes design nurutkeun sarat customer.Dina waktos anu sami, desain kami gratis.

3. Perusahaan kami gaduh garis produksi anu lengkep, nyayogikeun jasa pikeun ratusan merek, sareng desain modular produk tiasa nyumponan kabutuhan palanggan pikeun muka toko gancang sareng kaos kaki.

4. Kotak lampu dijieunna tina lambar acrylic kualitas luhur, nu anti ultraviolét, stabilitas kuat, sarta transmisi lampu alus.Ieu moal robah warna na deform sanggeus 3-5 taun pamakéan, sarta ngabogaan umur layanan panjang.

Aplikasi Produk

Kotak lampu mangrupikeun desain modular, anu ogé tiasa dipasang sareng dianggo di toko sudut tanpa mangaruhan pangaruh panggunaan.

Shop Front Sign for KH24H Convenience Store (4)
Shop Front Sign for KH24H Convenience Store (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami