Kotak lampu langsing

  • Led advertise light box

    Led Ngaiklan kotak lampu

    Bubuka Toko tampilan nongkrong bercahya dipingpin dewan menu jeung hasil Ngaiklan unggulan Paké aluminium kualitas luhur, dénsitas luhur, résistansi oksidasi kuat, leuwih tahan maké jeung kuat.Mangtaun-taun pangalaman anu beunghar parantos ngumpulkeun kaahlian profésional sareng sikep anu langkung tanggung jawab.Dina raraga mempermudah konsumén ngagunakeun dina skenario béda, aya dua jenis milih ti.Inpo produk Merk: Zhengcheng Ngaran produk: Dipimpin Ngaiklan kotak lampu Bahan pigura: Aluminium alloy ...
  • Led menu light box

    Dipingpin kotak lampu menu

    Bubuka Kotak lampu ménu Led kalayan kinerja Iklan anu khas Ieu pérsi ditingkatkeun tina kotak lampu anu mancarkeun langkung seragam, tahan langkung lami sareng langkung hemat energi.Ieu mangrupakeun parabot diperlukeun pikeun réstoran high-end.Kotak lampu awét mangrupikeun pembantu anu saé pikeun bisnis anjeun.Merek: Zhengcheng Ngaran produk: Kotak lampu ménu Led Bahan pigura: Aluminium alloy pigura Bahan backboard: Kt board Warna pigura: Hideung Bungkusan: 20 sét dina kotak Garansi: 2 taun Tegangan: 220V Lebar wates: ...
  • Indoor Ultra-thin LED Light Box

    Indoor Ultra-ipis LED Light Box

    Bubuka Kotak lampu ieu mangrupikeun anu paling murah, sareng éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun seueur toko.Ngagunakeun aluminium kualitas luhur, dénsitas luhur, résistansi oksidasi kuat, résistansi maké, sturdiness, dua kelir bisa dipilih, prosés percetakan layar tur exquisite awak ultra-ipis.Aya dua jinis kotak lampu: kotak lampu sudut buleud sareng kotak lampu sudut katuhu.Merek: Zhengcheng Ngaran produk: kotak lampu iklan ultra-ipis Bahan pigura: pigura alloy aluminium Bahan papan: Kt b...
  • Poster frame

    Pigura poster

    Bubuka Pigura poto pigura poster magnét jeung pigura ultra-ipis Pigura pisan sempit jeung pangaruh panel datar bisa hadé nembongkeun eusi layar.Produkna sederhana sareng berehan.Éta ngagunakeun desain sambungan magnét tina pelat dasar KT sareng panel organik PS, anu tiasa langkung kompak dina layar, ngajantenkeun layar datar sareng gampang dipasang.Aya pigura poster sudut katuhu jeung pigura poster buleud-juru.Mana anu anjeun pilih gumantung kana gaya hiasan anjeun.Inpormasi produk B...
  • Menu light box for restaurant order table

    Kotak lampu ménu pikeun méja pesenan réstoran

    Perkenalan Kotak lampu tampilan Menu pikeun méja pesenan réstoran Pilihan pangsaéna pikeun ranté réstoran, sadaya pigura aluminium, panel kaca tempered kualitas luhur, transmisi cahaya anu kuat, pangaruh tampilan anu saé.Kami nyayogikeun dua kotak lampu ménu pikeun anjeun pilih.Inpo produk Merk: Zhengcheng Ngaran produk: Menu tampilan kotak lampu Bahan pigura: Aluminium alloy pigura Bahan backboard: Kt dewan Warna pigura: Hideung Bungkusan: Sapuluh set dina kotak Garansi: 2 taun Tegangan: 220V Bingkai lebar Kandel ...